home03

Nieuwsflits!

En dan is het zover, de winkel is dicht!

Wij zijn heel druk bezig om alles te verhuizen naar de nieuwe locatie van House of Quilts. namelijk Hollemarestraat 85, 3238 XG, Zwartewaal.

Zoals vele van jullie weten, ga ik verder als webwinkel en ben open op afspraak, mocht je langs willen komen om stof uit te kiezen, fournituren, vlieseline of vulling, bel of mail me dan gewoon even.

Ik ga zodra alles op zijn plek staat, starten met kleine groepjes voor de workshops. Max 4 of 5 personen, dit ivm de regels van het RIVM. met kleine groepjes kan ik genoeg ruimte bieden, en maken we er gewoon een hele gezellige dag van. Binnenkort daar meer informatie over.

Zodra ik weer in bedrijf kan, laat ik het weten!

Wij gaan niet met vakantie, dus schroom niet om te bellen of te mailen voor een afspraak.

Alle workshops en cursussen staan inmiddels ingepland op de site.

De nieuwste House of Quilts template kunt u vanaf nu vinden in de Quiltshop!

JANINE'S BLOEMENTUIN

EXCLUSIEF

Wie houdt er niet van bloemen? Hoe leuk is het dan om allemaal hexagon-bloemen te maken. En je eigen tuintje te creëren. Niet iedereen heeft heel veel restjes, dus bied ik jullie de mogelijkheid aan om kleine pakketjes aan te schaffen, waarmee je één bloem kunt maken. Er is keuze genoeg, en het wordt iedere keer weer aangevuld. In het pakketje zit stof voor 1 bloem en 7 voor gestanste hexagon-malletjes van 1”, die je op een makkelijke manier met een lijm-pen kunt maken. Kijk voor alle kleurrijke mogelijkheden, door onder de foto op de knop te klikken, en geniet van alle mogelijkheden.

 

GET INSPIRED

Patchwork en Quilten

Blader op je gemak door mijn assortiment

View more product categories

De nieuwste artikelen

Hier shop je voor de nieuwste aanwinsten in de quiltshop van House of Quilts.

View more new products

Top deals

Hier shop je voor allerlei artikelen met hoge korting. En korting is altijd fijn als je het artikel toch al had willen kopen.

View more products on sale

Populaire artikelen

Hier shop je voor allerlei artikelen die het meest populair zijn bij mijn klanten. Daar zit vast iets voor jou bij.

View more best selling products