home24-01-2021

Nieuwsflits!

We zijn in een gekke tijd beland, waarin we een heleboel dingen niet mogen.
Maar laten we vooral focussen op de dingen die wel mogelijk zijn. We hebben bijvoorbeeld alle tijd voor onze hobby’s. We kunnen een heleboel projectjes afmaken die al een hele poos zijn blijven liggen, we hebben ook alle tijd om een nieuw project te starten.
Mocht je een beetje inspiratieloos zijn, dan heb ik iets leuks voor jullie.
Tijd om iets leuks samen te doen, en dus dacht ik aan “delen/sharing”. In het quiltje vind je 12 vriendschaps-sterren, die je kunt ruilen met vriendinnen of familieleden of je maakt ze zelf en schrijft de namen van dierbare mensen erop. Ook op de tussenstroken met de bloemen zou je namen kunnen schrijven. Een paar leuke mandjes, en 2 huizen. Mandjes staan voor naaimandjes en het boodschappen doen voor een geliefde, die in deze gekke tijd niet naar buiten mogen. En de huizen… je eigen huis, waar we aan gekluisterd zijn, en je favoriete quiltwinkel  Geef er maar een draai aan.
Uiteindelijke maat van het quiltje is 32” x 38” of 82 x 98 cm.
Een leuk project! Genaamd “ Friends & Flowers” iedereen kan meedoen, want het is een GRATIS patroon.

Het patroon komt uit in 4 delen op mijn pagina “House of Quilts Free Gifts” op Facebook, klik op deze link.
Je kunt gratis lid worden van deze pagina en de patroondelen downloaden.
Het eerste patroondeel komt uit op 1 februari, 2 e op 2 februari enz. enz.


Je kunt dit maken met eigen lapjes, maar House of Quilts heeft voor jullie ook een pakket samengesteld, met exact dezelfde kleurtjes als het voorbeeld. (zie foto) klik voor bestellen op deze link.

Ik heb voor deze gelegenheid 4 collega-winkeliers uitgezocht om mee te doen, alle 4 waren ze enthousiast om mee te werken. En wie zijn dat dan?

  1. House of Quilts
  2. De Quiltmuis
  3. Quilt-it & Dotty
  4. De Sampler
  5. Quiltshop Leur

Heb je zin om mee te doen, en wil je een pakket bestellen?

Kijk dan even bij de desbetreffende winkel welk pakket je graag zou willen. Het enige wat je zelf toe moet voegen is de buitenste rand, de bogen die erop geappliqueerd zijn kun je wel uit het pakket halen.

JANINE'S BLOEMENTUIN

EXCLUSIEF

Wie houdt er niet van bloemen? Hoe leuk is het dan om allemaal hexagon-bloemen te maken. En je eigen tuintje te creëren. Niet iedereen heeft heel veel restjes, dus bied ik jullie de mogelijkheid aan om kleine pakketjes aan te schaffen, waarmee je één bloem kunt maken. Er is keuze genoeg, en het wordt iedere keer weer aangevuld. In het pakketje zit stof voor 1 bloem en 7 voor gestanste hexagon-malletjes van 1”, die je op een makkelijke manier met een lijm-pen kunt maken. Kijk voor alle kleurrijke mogelijkheden, door onder de foto op de knop te klikken, en geniet van alle mogelijkheden.

 

GET INSPIRED

Patchwork en Quilten

Blader op je gemak door mijn assortiment

View more product categories

De nieuwste artikelen

Hier shop je voor de nieuwste aanwinsten in de quiltshop van House of Quilts.

View more new products

Top deals

Hier shop je voor allerlei artikelen met hoge korting. En korting is altijd fijn als je het artikel toch al had willen kopen.

View more products on sale

Populaire artikelen

Hier shop je voor allerlei artikelen die het meest populair zijn bij mijn klanten. Daar zit vast iets voor jou bij.

View more best selling products