home21-05-2021

Lichtpuntje aan de horizon!

Na een lange periode van onzekerheid, is er nu dan toch dat lichtpuntje aan de horizon!
Voorzichtig mogen we weer gaan denken aan de leuke dingen, maar wel op een verantwoordelijke manier. Ik heb het dan ook over workshops en cursussen. Ik ben druk bezig om de agenda weer langzaamaan te gaan vullen met allerlei leuke dingen. En zeg nu zelf, daar zijn we toch echt wel aan toe?

De afgelopen periode heb ik wel een hoop geleerd. Familie en Vrienden zijn echt heel belangrijk. Ik mag ook wel zeggen dat ik heel veel “genietmomentjes” heb gehad in de nogal “rare” periode waar we wereldwijd met zijn allen in gezeten hebben. Genieten van mijn gezin, ik heb er voor mijn ouders kunnen zijn in een hele zware periode, wandelen met de hond, en vooral genieten van mijn hobby.

Ik heb een quilt gemaakt ter nagedachtenis aan mijn ervaring met “Covid” Het is duidelijk geworden dat we zoveel kunnen met elkaar, soms al door een heel klein gebaar.
Een brief posten voor de buurvrouw, een boodschapje doen voor ouders of vrienden, een kaartje of bloemetje sturen, of gewoon het bieden van een luisterend oor.

En zo ben ik op de naam gekomen van mijn quilt “Let Love Grow” Laat de liefde groeien!
Met veel passie en plezier ben ik gaan tekenen en daar is deze quilt uit gekomen.

Dit patroon is een NL-talig patroon waarin alle onderdelen van de quilt beschreven worden, met uiteraard de tekeningen van de 4 geappliqueerde onderdelen. Heb je zin om ook te gaan beginnen aan deze quilt? Dan kun je het vanaf nu bestellen in de webwinkel.

Ook de achtergrondstof is te bestellen in de webwinkel. Je hebt 1 meter nodig voor de 4 panels en alle donkere cirkels.

Zoals ik al eerder beschreef, ga ik langzaam weer lessen inplannen. Ik reis ook het land door en ga weer lesgeven in België.
Mocht je het leuk vinden een keer les willen volgen van mij, vraag dan even bij jouw locale quiltwinkel of er iets gepland staat. Wie weet zien we elkaar dan daar.

Dan nog een ander nieuwtje! Na anderhalf jaar “Covid” Geen workshop, cursussen, beurzen, en géén salaris! Werk ik tegenwoordig bij mijn vriendin in de kapsalon
“De Brielsche Vrouwen”. Nee geen haren knippen, maar alles eromheen.
Als een soort All-round assistent. Ik doe dit met heel veel plezier en vind het ook wel heel bijzonder dat wij daar ooit begonnen zijn met onze eerste quiltwinkel
Atelier ’t Quiltgebeuren. Mijn schoonouders hebben daar gewoond, ik heb daar met mijn gezin gewoond. En nu mag ik daar weer in de salon werken. Grappig toch? Hoe dingen lopen….!

Dit betekent dat ik op vrijdagen geen les meer geef.
De lessen die ik ga geven zijn dus op de overige dagen.

Ik wens jullie voor nu een fijne dag toe en wie weet tot snel.
Veel liefs Janine Alers

JANINE'S BLOEMENTUIN

EXCLUSIEF

Wie houdt er niet van bloemen? Hoe leuk is het dan om allemaal hexagon-bloemen te maken. En je eigen tuintje te creëren. Niet iedereen heeft heel veel restjes, dus bied ik jullie de mogelijkheid aan om kleine pakketjes aan te schaffen, waarmee je één bloem kunt maken. Er is keuze genoeg, en het wordt iedere keer weer aangevuld. In het pakketje zit stof voor 1 bloem en 7 voor gestanste hexagon-malletjes van 1”, die je op een makkelijke manier met een lijm-pen kunt maken. Kijk voor alle kleurrijke mogelijkheden, door onder de foto op de knop te klikken, en geniet van alle mogelijkheden.

 

GET INSPIRED

Patchwork en Quilten

Blader op je gemak door mijn assortiment

View more product categories

De nieuwste artikelen

Hier shop je voor de nieuwste aanwinsten in de quiltshop van House of Quilts.

View more new products

Top deals

Hier shop je voor allerlei artikelen met hoge korting. En korting is altijd fijn als je het artikel toch al had willen kopen.

View more products on sale

Populaire artikelen

Hier shop je voor allerlei artikelen die het meest populair zijn bij mijn klanten. Daar zit vast iets voor jou bij.

View more best selling products