Algemene Voorwaarden

 

Artikel 1 Algemeen

1.1 House of Quilts by Janine is een handelsnaam.
1.2 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle facturen van en overeenkomsten met House of Quilts by Janine
1.3 Een beroep van de afnemer op voorwaarden die niet van toepassing zijn op deze algemene voorwaarden wordt door House of Quilts by Janine niet geaccepteerd.
1.4 House of Quilts by Janine houdt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.
1.5 Goederen die niet betaald worden blijven ten alle tijden eigendom van House of Quilts by Janine

Artikel 2 Privacy

2.1 De door u beschikbaar gestelde gegevens worden alleen door House of Quilts by Janine gebruikt. Het Privacy beleid is geregeld zoals weergegeven in Privacybeleid.

Artikel 3 Prijzen

3. Alle prijzen van de artikelen zijn, tenzij anders vermeld, gebaseerd per stuk of per eenheid. Prijzen zijn allen inclusief 21%, met uitzondering van boeken, waarover 6% BTW wordt berekend. Prijzen zijn in euro’s, exclusief verzendkosten.

Artikel 4 Afbeeldingen

4.1 Alle afbeeldingen, tekeningen, gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, etc. gelden slechts bij benadering en kunnen geen aanleiding tot schadevergoeding en/of ontbinding zijn. Typefouten en wijzigingen onder voorbehoud.

Artikel 5 Betalingsmogelijkheden

5.1 House of Quilts by Janine levert geen goederen op rekening.
5.2 Goederen worden pas afgestuurd nadat uw betaling op onze rekening is bijgeschreven.
5.3 Betaling kan via iDeal of via Paypal
5.4 Wanneer House of Quilts by Janine het gefactureerde bedrag niet binnen 8 dagen heeft ontvangen zullen wij de overeenkomst ontbinden.

Artikel 6 Verzending

6.1 Verzendkosten zijn afhankelijk van het land waarin je woont, de grootte van de artikelen en of het brievenbuspost of een pakket wordt. De tarieven zijn op basis van PostNL. Verzendkosten kunnen worden aangepast.
6.2 De levertijd van bestellingen bedraagt binnen een termijn van 5 werkdagen. Deze levertijd geldt als indicatie.
6.3 De levertijd gaat in als de consument het gefactureerde bedrag heeft betaald en is bijgeschreven op de rekening van House of Quilts by Janine.
6.6 Indien House of Quilts by Janine gegevens nodig heeft van de consument in het kader van uitvoering van de overeenkomst, vangt de levertijd aan nadat de consument deze aan House of Quilts by Janine ter beschikking heeft gesteld.
6.7 House of Quilts by Janine is niet verantwoordelijk voor naleveringen die door de leveranciers uit productie zijn genomen, wij zorgen voor een passende oplossing.

Artikel 7 Bestellingen Annuleren

7.1 Het annuleren van een bestelling moet binnen 24 uur.
7.2 Het ontbinden van de overeenkomst als gevolg van artikel 7.1 dient de consument dit schriftelijk (via een brief of e-mail) aan House of Quilts by Janine te melden.

Artikel 8 Garantie / Retouren

8.1 Beschadigingen aan artikelen dienen altijd binnen 24 uur per na ontvangst van de bestelling per e-mail (info@houseofquilts.nl) te worden gemeld.
8.2 Wij doen ons best uw pakket zo zorgvuldig mogelijk in te pakken.
8.3 Aanmelding van uw product kan binnen 5 dagen na ontvangst van uw bestelling. Dit kan via telefoon of via e-mail, hierna ontvangt u de retourinstructies. Binnen 8 dagen na het ontvangen van de retourinstructies dient u uw product naar ons te versturen. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.
8.4 Uitgesloten van retourrecht zijn afgeprijsde artikelen, op maat gesneden artikelen, speciaal bestelde artikelen en magazines. Boeken worden alleen terug genomen, mits ze nog in originele folie zitten

Artikel 9 Cursussen & Workshops

9.1 Minimaal 5 deelnemers per cursus/workshop, tenzij anders vermeldt. House of Quilts by Janine behoudt zich het recht bij onvoldoende deelname cursussen te annuleren of te verzetten naar een andere datum.
9.2 Na inschrijving voor workshop/cursus, bent u verzekerd van een plaats, na ontvangst van betaling. Bij annuleringen binnen 3 weken voor aanvang van de cursus/workshop zal het cursusgeld – € 7,50 administratiekosten aan u geretourneerd worden. Bij annuleringen binnen 7 dagen voor aanvang van de cursus zal 100% van het lesgeld in rekening worden gebracht. Uiteraard kan er altijd zelf voor een vervangende deelnemer worden gezorgd.

Artikel 10 Cadeaubonnen

10.1 Verkregen cadeaubonnen zijn slechts éénmalig per persoon geldig, en zijn oneindig geldig.
10.2 cadeaubonnen gelden niet op cursussen, workshops, verzendkosten.

Alle prijzen zijn in euro en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Contact Opties

Bij meer of andere vragen bij dit onderwerp help ik je graag. Vanzelfsprekend help ik je ook graag met adviezen over een borduur- en quiltwerk.

 

Deze algemene voorwaarden zijn gepubliceerd op 15 december 2020.